Dilemma Dinsdag

Nienke Plas

  • By
  • 9 januari 2018

Als ik rare vragen begin te stellen dan voel ik mij op mijn gemak en vind ik je interessant genoeg. Dus zie het als een compliment. Ik wil naast het weten van je achtergrond en je interesses nu ook je beweegredenen weten bij bizarre situaties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Juist om nu eens die ‘andere’ kant te zien. Bij de een pakt dat beter uit dan bij de ander…. So take it away girl!

Nou laten we ‘easy’ beginnen. Met wie hebben wij het genoegen?
Nienke Plas, geboren in Purmerend en op haar 19e gevlucht (Ja zo voelde het) naar Amsterdam. Nu alweer 10 jaar gelukkig samen met mijn vriend Res en wij hebben samen een heerlijk ventje van 3 jaar. Natuurlijk nog steeds in Amsterdam.

Altijd schreeuwen of altijd fluisteren?
Laten we dan maar gewoon lekker met veel volume tetteren. Fluisteren is heel slecht voor je stem en ik praat toch al mega luid.

Tijdens een feestje altijd onder de tafel moeten zitten of 24/7 ladder zat zijn?
24/7 ladderzat, makkie! Ik heb op veel feestjes het licht aangedaan maar dat is wel alweer een tijdje terug, toch denk zelf dat je dit nooit kan verleren. Daarnaast op je hurken de hele tijd, gaan je kuiten enorm van verzuren denk ik.

Wie zou jij als eerste bellen als je een lijk moet begraven?
Ik heb geen criminele vrienden dus ik denk dan toch mijn vriend. Ik zal namelijk een groot geheim moeten dragen en dan liever dat ik het hem wel kan vertellen. Daarnaast is hij sterk en iemand moet dat levenloze lijk optillen. Nou moet ik wel zeggen dat hij altijd de Panaroma leest en op ‘crime’ sites te vinden is omdat hij dat interessant vindt, dus mag hopen dat hij daar dan van wat heeft opgestoken om dat lijk te laten verdwijnen.

Yoghurt niesen of olijfolie zweten?
Yoghurt niesen, ik nies namelijk minder vaak dan ik zweet. Gewoon altijd zakdoeken mee. Wordt wel pittig in de hooikoorts periode bedenk ik mij nu aangezien ik voor alle graspollen en boompollen allergisch ben. Nou dan begin ik een zuivelwinkel, meteen geld verdienen.

Je zit met je familie op een onbewoond eiland zonder eten. Wie eet jij als eerste op?
Jeetje, wat intens dit. Waarom opeten ook? Vermoorden a la, er is altijd wel eentje waar je de zenuwen van krijgt na een tijdje. Maar boven het vuur en dan je tanden erin, bah. Maar ik houd van mijn leven dus mocht ik daarmee wel gered worden dan kies ik voor mijn schoonzusje, heeft goeie dijen. Plus dan hoef ik haar benen alleen maar te amputeren en leeft ze gewoon nog!

Dag of nacht?
Ik wil zeggen dag maar ik werk altijd heel goed in de nacht. Toch kies ik voor dag, want dan is mijn zoontje wakker en dat is altijd feest.

Als je lacht krijg je er een rimpel bij of je wekker gaat elk uur?
Hallo zeg, dit is too much! Van beide krijg je dus rimpels. Stom. Ik zet mijn wekker dan wel en mijn telefoon op stil. HA!

Kunnen vliegen of met dieren kunnen praten?
For sure vliegen! Ik ben als jong kind al gefascineerd door David Copperfield en zijn vliegtruc. Ja het is een illusionist dus hartstikke nep maar alsnog! Daarnaast droom ik al mijn hele leven dat ik kan vliegen en dat is zo een vrij gevoel. Tenminste als ik goed kan landen, want soms stort ik net iets te hard neer op de grond.

Last but not least.. Nooit meer je favoriete standje of nooit meer je favoriete gerecht?
Ik kies voor nooit meer mijn favoriete gerecht. Ik vind namelijk heeeeel veel gerechten lekker dus voor altijd mijn 2e, 3e, 4e lekkere gerecht eten is ook goed te doen. Ik zou namelijk nooit kunnen opgeven om als vrouw boven op te zitten. Daar beleef ik toch de meeste orgasmes. Soms wel 4 keer achter elkaar, tel uit je winst!

No Comments Found

Leave a Reply