Gastvrij

Madelon: Favoriete kinderverzorgingsproducten

  • By
  • 3 december 2018

Hoe ik de vorige keer over de leuke kanten van December schreef, de feestdagen, krijgen we natuurlijk ook weer te maken met de mindere kanten, namelijk die vreselijke kou!

Ik moet zeggen dat ik zelf wel echt gek ben op de herfst, dan wel het perfecte herfstplaatje: zon, ongeveer 15 graden, beetje wind en overal rode en gele bladeren. Maar de winterkou? Dan denk ik alleen aan: naar binnen, kachel aan en heet ik schrale lippen en droge handen welkom.

Nu is dat bij ons niet alleen het geval maar zo ook bij onze kleintjes natuurlijk, hun huid heeft helemaal een goede verzorging nodig. Fayen gaat iedere dag, soms zelfs in de ochtend en avond, in bad, gewoon omdat ze het heerlijk vindt. Maar iedere dag in bad vraagt natuurlijk wel om een goede verzorging van haar huid.

Gelukkig heeft ze geen gevoelige huid en kan ze tot nu toe tegen ieder merk. Maar sinds kort heb ik stiekem wel echt een favoriet, La Roche Posay! We gebruiken nu de ‘Lipikar’ lijn en deze is eigenlijk speciaal ontwikkelt voor kindjes met eczeem/extreem droge huid. Al kan je hem natuurlijk gewoon gebruiken voor iedere huidtype. De crème smeert makkelijk uit en je ziet/voelt meteen dat de huid goed gehydrateerd wordt. Ook fijn is dat de producten geen parabenen en parfum bevatten!

Fayen vind het heerlijk om ingesmeerd te worden en sindsdat ze het zelf kan, moet ze het ook zelf doen natuurlijk. Ik vind dat altijd zo lief, zelfs bij haar gezicht doet ze een kloddertje op haar voorhoofd, wangen, neus en kin en smeert het daarna uit. Heeft ze helemaal niet bij mama gezien hoor…

Ik geniet er zo intens van dat ze zo van ‘tutten houdt’. Tandenpoetsen vind ze een feest en wanneer ik mij ga opmaken springt ze op mijn schoot en wilt ze alles uit mijn make-up tas trekken. Dan kam ik altijd maar haar wenkbrauwen en krijgt ze een beetje lippenbalsem op. Maar die tas moet ik dus hoog opbergen want het is al een keer voorgekomen dat ze met (veel te witte) foundation vlekken op haar gezicht, dan wel, keurig gestifte lippen rond liep.

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om mijn tips qua producten voor de huidverzorging van Fayen te delen. Maar dat zijn er op dit moment eigenlijk maar twee dus. De Lipikar wascrème en de bodylotion van La Roche Posay. En wat trouwens ook nog handig is bij de wascrème, je kan er ook de haren mee wassen. Multifunctionele producten, I like it!

Liefs,
Madelon

Volg Madelon ook op Instagram!

No Comments Found

Leave a Reply