What's Hot

Beauty: Mijn dagelijkse skin care

  • By
  • 5 februari 2018

Ik heb van nature een ontzettend vette huid. Wat ik persoonlijk erg vervelend vind. Vooral als mijn voorhoofd net een glimmende bowlingbal lijkt en mijn haar daardoor zo vet word dat je er een ei op kunt bakken. Nu is mij ooit verteld dat je beter een vette huid kunt hebben dan een droge huid. Schijnt beter tegen de rimpels te zijn. Ben overigens nog niet geheel overtuigd want ik heb onlangs toch echt mijn eerste rimpel gespot.

Goed, we hadden het over mijn vette huid. Ik ben dus al ‘for ever’ op zoek naar de juiste crème voor mijn huid. Eentje die fris is, de boel een beetje opkrikt, en dus niet te vettig is. Ik heb mij verschillende keren laten adviseren en een hele boel laten aansmeren in allerlei soorten winkels, maar allemaal zonder al te best resultaat. En in het kader van beter iets dan niets, belande ik vaak weer met mijn vingers in de crème pot van de kids.

Tijdens mijn zwangerschap had ik een prachtige huid, niet te doen. Maar toen ik eenmaal was bevallen begon de ellende weer. Langs mijn haargrens ontstonden allerlei kleine pukkeltjes en ik kon zo’n 5x per dag over mijn voorhoofd wrijven om de vettige laag enigszins weg te vegen.  Ik ben gaan detoxen om mijn lichaam en dus ook mijn huid te reinigen en zette mijn zoektocht voort naar de juiste crème. En ik denk echt dat ik ‘mijn’ producten heb gevonden. Daarom deel ik mijn favorieten graag met jullie!

Time Bomb – Glory Days Day Cream
Het fijne van deze dagcrème is, is dat hij multifunctioneel is, welke snel door de huid wordt opgenomen. Hij re-boost de huid maar is ook te gebruiken als een primer en laat de huid en strak en egaal uitzien. De crème laat geen vetresten achter en hydrateert de huid. Weg met de glimmende bowlingbal!

Time Bomb – Smart Balm Eye Cream
Life saver! Dit is een oogcrème die donkere kringen en fijne lijntjes rond de ogen vermindert. De crème hydrateert en verzacht en heeft een direct verstevigend effect op rimpels (kan niet vroeg genoeg beginnen). Ook zorgt de  crème ervoor dat wallen rondom de ogen vermindert worden,  gaat de veroudering van de huid tegen en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Na het aanbrengen van de dag crème breng ik een klein beetje van de oogcrème onder mijn ogen en laat het een minuutje intrekken.

Time Bomb – Take Off Time Cleansing Cream
Deze cream is speciaal ontworpen om dode huidcellen te verwijderen. De crème bevat onder andere kristallen die dermatologisch getest zijn en de huid niet uitdrogen. Ook zorgt hij ervoor dat de huid weer fris en schoon is en er stralend uitziet. Ik gebruik deze cream elke avond voordat ik ga slapen om mijn gezicht te reinigen.

Time Bomb – Instawow Sparkling Facial Mask
Elke zondag gebruik ik dit schuimend gezichtsmasker dat de poriën diep reinigt en zorgt voor een stralende huid. De citrusextracten in het masker egaliseren de teint van de huid terwijl humectant-rijke glycerine de huid voedt en hydrateert. Serieus, hij laat de huid stralen als nooit tevoren. Met volle kracht een nieuwe week in.

Sinds dat ik deze producten gebruik is mijn huid aanzienlijk verbetert en is mijn vetlaag (van mijn hoofd dan) vermindert. Ik ben groot fan! De producten zijn momenteel afgeprijsd met -25%, maar nu komt het, in samenwerking met Johnbeerens.com mag ik jullie nog een extra -20% korting geven omdat ik werkelijk waar ontzettend blij en enthousiast ben over deze producten. Met de code: FAYE20 krijg je tot en met 24 februari 20% extra korting.

Mocht je deze producten al gebruiken of je hebt ze hierna aangeschaft. Laat het mij dan weten. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn en of dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben!

 Johnbeerens.com

No Comments Found

Leave a Reply