Gastvrij

Nieuwe gastblogger: Evy

  • By
  • 21 november 2018

Vorige maand vond ik het tijd worden om een nieuwe rubriek het leven in te blazen. Jullie weten inmiddels wel dat ik ontzettend blij ben dat ik de stap heb durven wagen om mijn creativiteit op het net te knallen, maar zoals ik ook al eens eerder heb gezegd, deel ik om te vermenigvuldigen. En zo is de rubriek ‘Gastvrij’ ontstaan. Een rubriek waar ik anderen een plekje biedt om zijn/haar creativiteit te uiten. 

Ik stel jullie daarom, wederom met trots, voor aan mijn tweede ‘gast’; Evy! Voor de trouwe volgers is zij zeker geen onbekende. Zij liet ons eerder eens een glimp zien van haar kledingkast en dat beviel zó goed, dat ze vanaf nu elke maand haar kijk op mode met ons zal gaan delen. Van leukste shop adresjes, duurzame tips of dè nieuwste musthaves, Evy praat ons overal over bij. Ik kijk nu al uit naar alles wat ze met ons gaat delen en hoop dat jullie net zo blij met haar zullen zijn als dat ik ben!

Hi!

Ik ben Evy, 32 jaar (goed op weg naar nummertje 33..AH!) en Antwerpse. Daarnaast ben ik mama van twee prachtige (b)engeltjes, Billie en Axel en alweer 6 jaar (and counting) samen met hun papa/mijn liefde.

Ik ben purser bij TUI, maar dat staat nu al een aantal jaar ‘on hold’ om fulltime voor mijn 3 bengeltjes (ja, mijn liefde reken ik er ook altijd bij *haha) te zorgen. Voor de rest ben ik gek op alles wat met aankleding te maken heeft; ons huis, de kindjes en natuurlijk mezelf! Ik ben dol op fashion en dan met stip op nummer 1: schoenen (Dank u Ikea voor jullie geweldige schoenopbergsystemen).

Wat vooraf ging..

Heel spontaan is met Faye het idee ontstaan om als gastblogger voor haar aan de slag te gaan. We waren druk aan het praten over kleding en toen was daar de vraag; Wil je niet 1x in de maand een artikel schrijven over fashion? Daar moest ik natuurlijk niet lang over nadenken. Ik zei volmondig JA en hier zit ik dan mijn eerste artikel te schrijven. Ik zou mezelf niet de meest stijlvolle persoon noemen die hier op deze aardbol rondloopt, maar ik weet wel na al die jaren wat werkt voor mij.

Er malen zoveel ideeën rond in mijn hoofd waar ik het graag met jullie over wil hebben; hoe te ontdekken wat werkt voor jezelf qua fashion/kleding, hoe kan je duurzaam omgaan met kleding, welke trends kunnen we verwachten en hoe ga je om met al die trends, leuke merkjes en de leukste winkels,… Teveel om op te noemen en dit voor zowel jullie, je kids en zelfs je man. Als dit klinkt als muziek in je oren, houd het dan maar goed in de gaten, want alles zal de revue passeren.

DO’s tijdens de feestdagen

Hoe beter te beginnen dan met een knal! En wanneer moet je knallen met je outfit? Juist ja, met Kerstmis en Nieuwjaar. De perfecte tijd van het jaar om eens goed uit te pakken en lekker te shinen. En ik bedoel dan ook écht shinen, glitters en al!

Je ziet deze periode de mooiste creaties voorbijkomen in de leukste kleuren en materialen. Wat al- tijd terugkomt, zijn glitters en pailletten. Dit is en blijft een fantastische optie voor de feestdagen. Hou je niet van een full-on glitter look, kies dan voor één opvallend pailletten stuk en combineer het met klassiekere stuks voor een meer gesofisticeerde look.

Wat het ook altijd goed doet, zijn glanzende materialen. Denk daarbij aan zijde of satijn en dan in de kleuren rosé-goud, roze, goud, zilver of dieprood. Zo heb ik een rosé-goud tweedelig pak van Zara en dat heb ik al regelmatig uit de kast gehaald voor een feestelijke gelegenheid; twee jaar geleden voor Nieuwjaar en dit jaar voor een bruiloft. De broek draag ik zelfs in de zomer door met een wit t- shirt en sneakers.

Vind je het niet erg om op te vallen, dan kan je voor de kleur rood gaan. Rood is een echte eye- catcher en is een kleur die naar mijn mening vrijwel iedereen staat. Wil je liever voor een subtielere look gaan, is zwart een hele goede optie. Zwart is en blijft chique.

Wat mij dit jaar enorm opvalt, is dat je echt over the top mag gaan. Denk aan opvallende outfits met knallende accessoires. ‘Blingle all the way!’ Dit zie je bij de grote namen voorbijkomen (Isabel Marant, Gucci, Anine Bing) maar ook bij de fast fashions ketens als Zara, H&M en Asos.

Durf je dit nog niet zo goed aan, kies dan voor 1 van de twee. Of een subtiele look met opvallende, twinkelende accessoires óf een wow-effect jurkje/pak met zachte accessoires.

Heel veel winkels komen nu ook met een exclusieve party-collectie and I LOVE IT. Wie graag een budgetvriendelijke feestoutfit bij elkaar shopt (die cadeautjes moeten ook nog gezocht en betaald worden toch? Hallo lege portemonnee!), moet zeker eens een kijkje nemen bij Zara (lots of glitters, yay!). Een ander geweldig winkeltje waar ze elk jaar weer de meest fantastische en budgetvriendelijke party-collectie hebben is zonder twijfel ‘Imagine by Kim’ in Rotterdam. Dus wie dichtbij woont, lucky bastards. En voor wie niet in de buurt woont, je kunt ook online shoppen of via de app. Haar party-collectie komt eind november in de winkel en online en ik kan jullie nu al zeggen; Het is AMAZEBALLS!

Liever iets exclusieve dan is ‘MyTheresa’ en natuurlijk de Bijenkorf een dikke vette tip! Dus wil je investeren in een stuk wat jaren mee kan, zou ik zeker hier eens gaan kijken. Ik ben zelf grote voorstander van investeren in mooie kleding, maar daar vertel ik jullie een ander keertje meer over. Of misschien hebben jullie zelf nog wel iets super leuks in jullie kast hangen, scheelt weer in die mooie portemonnee 😉

Hopelijk vonden jullie mijn eerste echte artikel als gastblogger leuk om te lezen en vooral nuttig met de feestdagen die om de hoek komen loeren. Ik vond het enorm spannend en leuk en I’ll see you next month.

Liefs,
Evy x

Volg Evy ook op Instagram!

2 Comments

Leave a Reply