What's Hot

Mijn nieuwe ontdekking: Plein.nl

  • By
  • 26 september 2018

Ik zeg het maar meteen heel eerlijk, ik ben liever lui dan moe. En dan met name als het aankomt op huishoudelijke taken. We hebben niet voor niets elke week een schoonmaakster over de vloer. Het liefst heb ik ook iemand voor onze was, strijkgoed én boodschappen. Want ik ben dan wel weer iemand die graag alles op voorraad heeft. Je hoort het al, ik wil een hoop, maar moet er niet al te veel voor hoeven doen. 

Ik ben daarom een groot fan van gemak via het internet. Zo laten wij bijvoorbeeld elke week verse ingredienten en recepten bezorgen voor 3 dagen in de week, wordt er elke twee weken een mooie bos bloemen geleverd, staat er netjes elke maand een luierbox met doekjes op de stoep én heb ik onlangs een nieuwe webshop ontdekt die onze leven helemaal een stukje makkelijker maakt, www.plein.nl en ik snap echt niet dat ik deze niet eerder ben tegengekomen (want ik surf en zoek wat af).

Het is letterlijk een plein met een mèga aanbod qua producten met ontzettende fijne prijzen, onwijs gebruiksvriendelijk (niet geheel onbelangrijk),  en een bezorging die nog sneller is dan het licht. Het gaat echt van babyproducten, make-up, huishoudspullen, tot aan feestartikelen en dierenmeuk (ja, sorry ik heb geen dieren dus ik mijn ogen meuk, maar dus super handig als je wel dieren hebt!). En trouwens alles daar tussen in vind je er ook, geloof me. Zo heb ik van de week een nieuwe papfles besteld voor Maez van Dr.browns, speciale billenzalf van Drs. leenarts (megatip!) want ze heeft nu ontzettend last van rode billetjes vanwege haar tandjes en met deze crème is het na ongeveer 3 dagen een heel stuk minder, èn heb ik een nieuwe crème voor mijzelf aangeschaft. Want hoewel ik nog steeds fan ben van mijn dagcrème van Timebomb (lees hier het artikel over deze producten), vind ik het ook wel eens fijn om andere producten te proberen. Ik heb gekozen voor een Botanische crème met Groene Thee van Garnier SkinActive welke een zuiverend  èn matterend effect zou moeten geven en die je zowel als dag en nachtcrème kan gebruiken, ideaal voor zo’n luie swans als ik. Ik gebruik de crème nu een week, en naast dat hij niet normaal lekker ruikt, voelt mijn huid veel beter aan! Oh, en voor de prijs hoef je het niet te doen, want die is haast om te lachen.

Lang verhaal kort, ik vind het dus fantastisch, die vent van me overigens wat minder want ik bestel altijd meer dan dat ik nodig heb, maar dat geheel terzijde! Ik kon het gewoon niet laten om mijn nieuwe ontdekking met jullie te delen. Ook kan ik jullie alvast verklappen dat ik volgende maand in samenwerking met Plein.nl iets heel leuks mag weggeven. Dus hou ons allebei goed in de gaten, want het is de moeite waard.

Ik ben benieuwd of ik echt zo’n spuit 11 ben geweest door deze webshop niet te kennen, of dat jullie er nu ook voor het eerst van horen?

Hoofdfoto: Unsplash

No Comments Found

Leave a Reply