Daily faye

PLOG: Moeders op stap

 • By
 • 20 november 2018

Afgelopen weekenden heb ik het op zich best rustig gehad, maar afgelopen weekend zat lekker vol en ook de aankomende periode is het gedaan met de rust. Super gezellig maar ook zeer vermoeiend, vooral als je nog een kind hebt wat niet doorslaapt. 

Vrijdag had ik de eer om het Tripp Trapp Charity Dinner bij te wonen welke jaarlijks wordt georganiseerd door lieve Janine Breukhoven in samenwerking met Stokke. 85 bijzondere vrouwen kwamen bijeen om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Het was een avond met een lach maar ook zeker een traan. Het persoonlijke verhaal van Chantal Bles raakte mij ontzettend, want die vreselijke nachtmerrie van elke ouder werd voor haar werkelijkheid. Zoveel respect voor deze vrouw.

Het mooie nieuws is dat we tijdens deze speciale avond maarliefst 30.000 euro hebben weten in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum.

Maar even terug naar het dinner, want wat was dit belachelijk goed verzorgd! Mijn mond viel open bij binnenkomst. Het werd gehouden in de Vondelkerk en dat is al een pareltje ansich, maar de aankleding was waanzinnig. Het thema was ‘Life is a circus’, en dat was tot in de puntjes uitgevoerd. Het thema zorgde overigens bij mij voor heel wat kleding stress. Ik moest die dag gewoon werken, dus ik had een hutkoffer mee met spul en besloot op het laatste moment wat ik aantrok. Ik heb al een week lang dat ik me in alles een rollade voel, dus ik ging veilig voor een jurk waarmee ik prima kon uitbuiken. Voor de vragen, het is een jurk van Zara maar ruim 3 jaar oud, sorry!

Ja, laat die kwijl maar lopen! Bereid door van Dam catering

Een stel heerlijke vrouwen! En bloed knap ook..

Toilet poezen taking a selfie

Ik heb niks te veel gezegd over de aankleding toch? En kijk die vrouw op rechts even stralen! Buiging voor jou vrouw.

Ja, nee verder was het een gewone avond hoor.. wat een glaasje jus wel niet teweeg brengt

Fijne avond, fijne vrouwtjes!

Goed, redelijk op tijd thuis. Lag er 00.30 in, om vervolgens een uur later gewekt te worden door Maez. Gelukkig nam ze genoegen met een paar slokjes water. Helaas was dit om 04.30 een ander verhaal. Ondanks dat ik geen alcohol op had ofzo, voelde ik me behoorlijk brak en had ik totaal geen behoefte om er zo vroeg uit te gaan. Iets met dat ik nooit een nacht door slaap. Loeder moeder heeft haar even laten huilen en gelukkig viel ze nog even in slaap tot 06.30. Nu er echt uit en chop chop, tasjes klaar maken want we gaan met z’n drietjes naar Oma (mijn mams). 09.00 uur zitten we fris en fruitig in de auto.

Bij aankomst krijgt Maez haar yoghurtje en gaat naar bed. Dyem en ik ontbijten nog even lekker rustig met oma en heb ondertussen wat plamuur op mijn gezicht aangebracht.

Omdat ik ‘s avonds een suprise feestje heb van mijn lieve kapster en ter een feest van zijn werk, slapen ik en de meisjes een nachtje bij mijn moeder. Het feestje is in Schagen dus ik heb mijn kappersbeurt zo ingepland dat het samen valt en Dyem gaat gezellig met me mee.

Zakje snoep wat ik voor mevrouw heb meegenomen van het Tripp Trapp Dinner

Tijdens mijn verf en knip sessie speelde Dyem bij de dochter van mijn kapster. Win-win, want zij heeft lekker gespeeld en mams is weer door de apk. Dyem maakte deze foto van mij, niet mijn beste maar hè wel met mijn nieuwe kapsel. Qua kleur alleen mijn aanzet gedaan (uitgroei) en een fix (om de boel weer wat koeler te maken) en qua knippen, de punten, wat speelse lagen, èn mijn gordijntjes… alleen deze keer korter dan normaal. Volgens Dyem is het gewoon een pony en zingt ze “en je pony is verraderlijk..” (Famke Louise voice) Ja we weten dat de tekst niet pony is maar dat hebben we zelf verzonnen. Goed verhaal dit.

Even een vlug bezoekje aan lieve kim. Zó niet goed voor me! Daarna rijd ik door naar Omi om een kus te brengen en zuurkool te halen (maakt Omi altijd voor mij, m’n lievelings).

Thuis bij mama ga ik even op de bank liggen om een powernap te doen, want anders red ik de avond niet. We eten met z’n allen, doe Maez in bad, geef nog haar fles en doe haar in bedje. Snelle touch up qua make-up en outfit..

Toch wel even wennen die nieuwe 70’s look

 Super gezellige avond maar voor mijn doen lag ik er veel te laat in..

Was het trouwens wel helemaal waard! #schagendegekste

Om 01.30 kwam ik thuis, haalde ik mijn make-up er af, legde mijn hoofd op het kussen en toen begon de ellende. Ik wijd er verder niet over uit hoe precies die nacht er uit zag, maar Maez bouwde haar eigen feestje. Met 2 uur slaap op de teller ben ik met haar ochtendslaapje er ook nog even in gedoken en zijn we daarna de auto ingesprongen om naar huis te rijden.  Graftakke face op je beeldscherm, maar meer kan ik er niet van maken. Ik ben er trouwens met Maez haar middagslaapje ook in gedoken en ben daarna om 21.00 uur mijn nacht in gegaan. Goed ook, want vanaf 23.30 begon Maez haar feestje weer.

Nou, vond leuk dat jullie meekeken met ons weekend! Liefs.

 

5 Comments

 • Kelly Janssen

  Uhm zakje snoep vriendin?! Waarom heb ik die niet gezien? Was een te heerlijke avond he? Aanstaande vrijdag weer?! Dikke klapzoen

  Reply
 • Kelly Janssen

  Okay wacht even… Het snoepgoed heb ik uiteraard gezien! Ik bedoelde waarom heb ik niet ook een zakje meegenomen?!

  Reply
  • Faye

   Hahaha drol drie!

   Reply
 • Eline van Sukhi.nl

  Wat een leuke plog en wat een prachtige foto’s!
  Het plezier spat ervan af :).

  Groetjes,
  Eline van Sukhi.nl

  Reply
  • Faye

   Hi Eline, dat is lief! Dank je wel 🙂 X

   Reply

Leave a Reply