What's Hot

Kids fashion: Sweet Petit by Prénatal collectie

  • By
  • 21 maart 2018

Misschien komt het door haar naam, maar Maez is geen ‘meisje meisje’. Ik denk wel qua karaktertje, maar qua kleding vind ik het dus geen gezicht als ze een jurkje aan heeft. Trek haar iets stoers aan en ze rockt het. Dyem zegt dan wel dat ze op een jongentje lijkt, maar dat mag. Veel baby’s lijken op een jongen. Maar lang verhaal kort, ik vind het dus lastig om kleding te scoren voor Maez. Ik zie veel van die poezelige blousjes, of truttige jurkjes. Nou doe er een gouden strik omheen en mevrouw kan zo op de paastafel. Maar mijn gesurf op het internet heeft dus toch zijn vruchten afgeworpen. Ik stuitte namelijk onlangs op de ‘Sweet petit’ collectie van Prénatal.

Effe serieus jongens, dit wist ik dus niet he. Zeg ik gewoon heel eerlijk. Kijk, voor alle verzorgingsproducten, meubeltjes en alle andere baby ‘meuk’, weet ik dat je er goed terecht kan, maar bij kleding denk ik niet direct aan Prénatal. Nou had ik dat dus maar eerder gedaan. De Sweet Petit by Prénatal collectie is een limited edition collectie, en wordt dus ‘maar’ vier keer per seizoen uitgebracht. De collectie staat bekend om zijn ‘high fashion’ items met een stoere en speelse twist. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is dan ook alleen maar exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop .  Nou dat stoere en speelse spreekt mij dus helemaal aan.

Omdat Maez de pan uitgroeit en zij net op zo’n twijfelachtig maatje zit (74 a 80), wilde ik de boel even in het echt bekijken. Nou, berg je! Ik liep er als een kip zonder kop, met handen te kort en ik wist niet waar ik het zoeken moest. Het probleem met mij is, is dat ik nooit 1 kledingstuk kan kopen. Ik moet soort van setjes hebben of in ieder geval al in mijn hoofd hebben hoe ze het gaat aantrekken. Om het mezelf makkelijk te maken zeg maar.. Not! Zoals gewoonlijk val ik vooral voor de jongens collectie. Ik vind dat dat prima kan, jongens items aantrekken. Helemaal als je een beetje van stoer houdt en dit mixt. Ik bedoel, mix & match was made for a reason toch?

De twee outfitjes zijn naar mijn mening stoer met een girly twist. Ik ben in principe totaal niet van het roze, maar ik vind dat het in dit geval prima kan! En het materiaal van de kleertjes? Bijzonder fijn! Ik hou van zachte stofjes wat fijn aanvoelt op de huid, niet stug is en lekker mee rekt. Nou een dikke vette check.

‘Casual Preppy’

Broekje – Klik hier
Sweater – Klik hier

‘Tomboy’

Tuinbroek – Klik hier
T-shirt – Klik hier

No Comments Found

Leave a Reply