Daily faye

Top 10 best gelezen artikelen 2018

  • By
  • 2 januari 2019

Als aller eerst, happy new year! Hartstikke cliché, maar het jaar is wederom verbazingwekkend vlot voorbij gevlogen. Hoe ik persoonlijk terugblik op het afgelopen jaar lees je hier. Maar ik wil hierbij ook even terugblikken op alle artikelen van het afgelopen jaar.

Het doel van mijn platform was niet alleen om mijn eigen shit op het net te knallen maar toch ook effe de boel wat breder aan te pakken. Van mode, hotspots, lifestyle tot aan diepgaande onderwerpen en interviews. Het heeft de revue allemaal gepasseerd. En als ik zo naar de top 10 best gelezen artikelen kijk, concludeer ik hieruit dat jullie diversiteit niet verkeerd vinden.

10. Dad’s letter #7 – Niemand had dit verwacht

Een maandelijks terugkomend item waarin Terry, mijn man, een persoonlijk verhaal deelt. In dit artikel verteld hij over onze ontmoeting en hoe niemand had verwacht dat we overeind zou blijven. Ik 16, hij 22. Lees hier.

09. Daily Faye – Een nieuw avontuur

Een persoonlijk artikel waarin ik vertel over hoe ik na 8 jaar bij een dezelfde werkgever heb gewerkt, en de stap maak naar een andere werkgever. Lees hier.

08. Dad’s letter #6 – Van 40 uur werken naar fulltime vader

Een maandelijks terugkomend item waarin Terry, mijn man, een persoonlijk verhaal deelt. In dit artikel verteld hij over hoe hij ineens thuis kwam te zitten, geen baan meer had en fulltime vader werd. Lees hier.

07. Dad’s letter #9 – Alsof de wereld onder je voeten vandaan wordt getrokken

Een maandelijks terugkomend item waarin Terry, mijn man, een persoonlijk verhaal deelt. In dit artikel verteld hij over het slechte nieuws wat we te horen kregen over zijn moeder. Lees hier.

06. Dilemma dinsdag – Dyantha Brooks

Een rubriek waarin ik mensen de meeste gekke dilemma’s voorleg. Weer eens wat anders dan een standaard interview! Lees hier.

05. Een glimp van – Ann Dominique Wilten

Een rubriek waarin modebewuste mannen en vrouwen de lezers een kijkje geven in hun kledingkast maar ook leuke adresjes en tips delen. Lees hier.

04. Daily Faye – De werkelijkheid

Een persoonlijk artikel waarin ik mijzelf letterlijk en figuur bloot geef en mijn onzekerheden deel over mijn zelfbeeld. Lees hier.

03. Een glimp van – Janine Kho

Een rubriek waarin modebewuste mannen en vrouwen de lezers een kijkje geven in hun kledingkast maar ook leuke adresjes en tips delen. Lees hier.

02. Een glimp van – Maike Beunk

Een rubriek waarin modebewuste mannen en vrouwen de lezers een kijkje geven in hun kledingkast maar ook leuke adresjes en tips delen. Lees hier.

01. Daily Faye – Tegelijk zwanger met mijn moeder

En op nr. 1, een van de meest persoonlijke artikelen van het afgelopen jaar. Iets wat alles behalve ‘normaal’ is, en wat ik niet als bepaald ‘leuk’ heb ervaren. Het samen zwanger zijn met mijn moeder. Lees hier.

Ik ben trots op elk artikel en samenwerking die ik het afgelopen jaar heb mogen schrijven en uitvoeren. En een beetje extra op de ‘Dad’s letter’. Een idee van mij maar geschreven door mijn eigen man. We hadden nooit verwacht dat het zó zou aanslaan! Máár dit alles had niet mogelijk geweest door jullie, mijn lezers. Daarom, een me-ga virituele knuffel! En dat voor iemand die er niet zo van houdt, dat je het effe weet.

Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier, of misschien nog wel meer, mijn (&co) artikelen zullen lezen. Dat jullie krom liggen van het lachen, want ik ben nog steeds van mening dat ik bést wel grappig ben, dat jullie je echt nog wel zullen ergeren aan mijn spelfouten (i’m trying), maar vooral dat jullie je er in kunnen herkennen, jezelf ergens aan kunt ophalen en je door iets, hoe klein het ook is, wordt geïnspireerd, want, samen delen is samen sterk!

Liefs.

No Comments Found

Leave a Reply