Daily faye

Vreemde eend in de bijt

 • By
 • 6 juli 2018

Misschien zijn we er niet altijd even trots op, maar die eigenaardige trekjes in onze karakter, onze acties, uitspraken of bijvoorbeeld wensen, maakt ons uniek.  Of gewoon een vreemde eend in de bijt. Wat jij wilt. Ik ben eens bij mijzelf na gegaan en er kwam best een lijstje uit. Ik ga volledig met de billen bloot en laat het achterste van mijn tong zien met deze vreemde en eigenaardige ‘facts’.

 •  Ik heb ooit auditie gedaan bij X factor. Nee, ik was niet door. Commentaar van de jury was: “Je zingt mooi alleen je hebt nog een jonge stem”. Kan kloppen, ik was 15. De welbekende Herman was overigens wel door. Heus geen doorgestoken kaart..
 • Mijn echte haarkleur is ‘peper en zout’, oftewel, nietszeggend. Ik verf het al sinds mijn 14e, dat snap je. Het is een wonder dat ik nog haar op mijn kop heb zitten.
 • Ik ben er een van een tweeling, maar uiteindelijk kwam alleen ik er uit. Twee van mij kan niemand aan. Zonder dolle, ik zat samen met nog een eitje in mams buik, alleen heeft 1 eitje het helaas na enkele weken niet overleefd. Ik daarentegen was (en ben) een ware strijder.
 • Vroeger (vroegah) was een BMW X 5 mijn droomauto. Ik droom er nog steeds van.
 • Havo/VWO was mijn advies in het 1e jaar op de middelbare school, alleen ik vond het leuk om te spijbelen (een jaar lang). Ik eindigde op een andere school met VMBO Kader als niveau. Ik hoop dat onze meisjes dit niet lezen..
 • Om bij het school verhaal te blijven hangen, moet ik eerlijk bekennen dat ik geen enkele vervolgopleiding heb afgerond en ik het dus moet hebben van die vlotte babbel en mijn knipperende ogen.
 • Ik ben een vreselijke sucker voor quotes en romantische films. Eigenlijk alles wat met liefde te maken heeft.
 • Misschien is dat de reden dat ik nog vaak kaartjes stuur per post naar mijn vriendinnen of familie. De oude stempel.
 • Elk jaar op 31 december verstuur ik ‘ouderwets’ een sms naar mijn goede vriendinnetjes en familie. Als jij er dus geen een krijgt, hoor je er niet bij.
 • Diep van binnen wil ik mijn eigen ‘favorites’ winkel hebben, waar tevens mijn eigen boek te koop is. Wat er in die winkel komt te hangen, en waar het boek over gaat is een tweede.
 • Ik heb een bloedhekel aan bellen. Dan kunnen mensen horen dat ik eigenlijk bloed chagrijnig ben en je het liefst ontwijk.
 • I have a thing for oksels. Dan wel alleen de oksels van mijn man.

Iewl. Ja met deze smerige fact sluiten we af. Ik durf te wedden dat jullie allemaal zaten te springen om deze facts, en jullie nu een stuk rustiger kunnen slapen. You’re welcome!

2 Comments

 • Kelly

  Ik zat zeker te springen om deze facts!
  Wat een heerlijk mens ben je toch!
  Alleen dat oksel dingentje….;)

  Dikke klapzoen, Kel

  Reply
  • Faye

   Hahahaha yes! gelukkig, made my day xxx

   Reply

Leave a Reply